Over Dulci

Dulci is in oorspronkelijk opgericht in 1987 als technisch buro, maar al snel door de liefde voor techniek en de passie voor horloges en uurwerken gegroeid tot Dulci International Horloge en Klokken service.

Tijd is kostbaar, maar ik neem nog alle tijd voor elk uurwerk en verzorg met toewijding onderhoud en  reparaties.

Onderhoud van een mechanisch uurwerk is echt van levensbelang. Voor het schoomaken van het uurwerk van uw dierbare horloge of klok wordt door mij uitsluitend gebruik gemaakt van de beste professionele  middelen. Na volledige demontage en visuele controle van elk onderdeel vind reiniging plaats  een moderne vol automatische schoonmaak machine of ultrasoon reiniger.  

Voor reparatie worden uitsluitend kwaliteitsonderdelen gebruikt. En zeker niet onbelangrijk, worden alleen de juiste en beste hoogwaardige horloge en klokken olieën en vetten toegepast. 

Het milieu staat bij mij boven aan.

Heeft u oude afgedankte horloges? aub niet weggooien maar lever deze in, u kunt ze bij mij inleveren. Ik zal ze milieu bewust demonteren, en de onderdelen die niet meer bruikbaar zijn worden door mij keurig gescheiden en verantwoord afgevoerd.

We realiseren het ons niet, maar bijvoorbeeld de batterijen uit quartz horloges zijn schadelijk als ze in het milieu terecht komen, en ze zijn zo goed recycelbaar!

Alle kleine beetjes helpen, en u ontvangt eventueel een kleine vergoeding.

Vragen? bel mij, of mail mij gerust op; info@dulci-international.com