Over Dulci

Dulci is in oorspronkelijk opgericht in 1987 als technisch buro, maar al snel door de liefde voor techniek en de passie voor horloges en uurwerken gegroeid tot Dulci International Horloge en Klokken service.

Tijd is kostbaar, maar wij nemen nog alle tijd voor elk uurwerk en verzorgen met toewijding onderhoud en  reparaties.

Onderhoud van een mechanisch uurwerk is echt van levensbelang. Voor het schoomaken van het uurwerk van uw dierbare horloge of klok wordt door ons uitsluitend gebruik gemaakt van de beste professionele  middelen. Na volledige demontage en visuele controle van elk onderdeel  vind reiniging plaats in een moderne vol automatische schoonmaak machine.  

Voor reparatie worden uitsluitend merk en kwaliteitsonderdelen gebruikt. En net zo belangrijk, worden alleen de juiste en beste hoogwaardige zwitserse horloge en klokken olieën en vetten toegepast. 

 

Het milieu staat bij ons boven aan.

Heeft u oude afgedankte horloges? aub niet weggooien maar lever deze hier in. Wij gaan ze milieu bewust demonteren, en onderdelen kunnen weer worden hergebruikt, onderdelen die niet meer bruikbaar zijn worden door ons keurig gescheiden en verantwoord afgevoerd voor recyceling.

We realiseren het ons niet, maar bijvoorbeeld de batterijen uit quartz horloges zijn schadelijk als ze in het milieu terecht komen, en ze zijn zo goed recycelbaar!

Alle kleine beetjes helpen, en u ontvangt eventueel een kleine vergoeding.

Vragen? mail gerust naar; info@dulci-international.com